Silvestres
     Silvestres és un projecte conformat per la Maria Monseny  i l’Aida Lesan,  aquest neix amb la voluntat d’encetar un procés de descoberta  de paisatges, físics i abstractes, desconegudament comuns. L’iniciem amb la voluntat de compartir i generar discursos sobre temes que ens remouen, fent-ho d’una manera coral i lliure, a partir de les nostres disciplines: l’escenografia i la fotografia.

Camp d’estudi, el nostre primer priojecte, és el resultat de prendre el territori com a mirall i d’entendre que hi formem una relació recíproca que ens modela i ens fa singulars. El nostre vincle amb ell és perenne. Un cop viscut, passa a formar part de la nostra identitat: l’integrem. Les seves traces ens deixen empremta. En nosaltres hi ressonen els seus límits i també les seves potencialitats.

El territori es transforma quan el vivim. Muta sota el nostre esguard, rere la nostra petjada i amb la nostra cura. Passejant-lo ens hi veiem les esquerdes, les textures, la duresa i la senzillesa. La fragilitat, la tonalitat i l’aspror. L’amabilitat i la por. També, la vulnerabilitat. I hem necessitat atrapar-ho. Prendre’l amb les mans i aïllar-ne bocins per mirar-los (i així també mirar-nos) aïlladament, dins d’aquests entorns tan nostres. I des d’allí, construir de bell nou. Generant noves històries, noves maneres d’entendre.

S O M   S I L V E S T R E S

S O M    M A P A